Training & begeleiding bij psychosociale vraagstukken

Ontdek wat WaaromOmdat voor jou kan betekenen op gebied van psychosociale hulpverlening. WaaromOmdat helpt onder andere cliënten met ADHD, autisme en meer.

Onze unieke werkwijze

Wat?

Hulp en ondersteuning aan cliënten of betrokkenen om de zelfredzaamheid, de sociale vaardigheden en communicatieve vaardigheden te laten groeien.

Voor wie?

Voor mensen met autisme of ADHD en voor mensen die ondersteuning zoeken om te kunnen omgaan met mensen met autisme of ADHD.

Waarom?

Om mensen te helpen om spanningen te verminderen die kunnen komen uit psychologische, sociale of emotionele gronden. Om mensen te helpen om (gedrags)problemen te verminderen.


Begeleiding

Begeleiding bij psychosociale problemen is van cruciaal belang om mensen te helpen hun symptomen te begrijpen en hierdoor meer effectief te beheren en om ervoor te zorgen dat ze een gelukkig en gezond leven kunnen leiden. Het biedt ook middelen voor het verbeteren van iemands sociale vaardigheden, coping strategieën en zelfredzaamheid vaardigheden.


Trainingen

Trainingen bij psychosociale problemen zijn belangrijk omdat ze mensen de tools geven om effectief te kunnen omgaan met situaties die spanningen geven. Ze kunnen helpen bij het vergroten van sociale vaardigheden, coping strategieën en zelfredzaamheid vaardigheden.

Over Gioi D'innocenzo

Door middel van trainingen en begeleiding kan ik cliënten helpen met het ontwikkelen van zelfredzaamheid vaardigheden en sociale en
communicatieve vaardigheden. Hierdoor kan de cliënt groeien in zijn
eigenwaarde en zelfwaardering, wat ervoor zorgt dat mensen een
stabielere gemoedtoestand kunnen bereiken.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als sociotherapeut in de psychiatrie en
deze ervaring hoop ik in te kunnen zetten om mensen te helpen. Mijn
expertise is voornamelijk autisme, maar ik heb ook ervaring met andere psychische aandoeningen.

>