Waarom?
Omdat iedereen momenten in hun leven kan hebben waarop ze vast kunnen lopen en hulp van iemand kunnen gebruiken.

Waarom?
Omdat veel mensen het erg moeilijk vinden om toe te moeten geven dat we ergens hulp bij nodig hebben. En dit is al helemaal waar als het om psychische en sociale problemen gaan.

Waarom?
Omdat mensen niet graag toegeven dat ze vast zitten in hun gedachten of hun in hun hoofd.

Waarom?
Omdat als we door een lichamelijke belemmering niet meer voor ons zelf kunnen zorgen, we makkelijker hulp zoeken en mensen snel geneigd zijn om ons te helpen. Helaas is dit anders met psychische problemen mensen kunnen niet zien dat er iets is.

Waarom?
Omdat mensen snel geneigd zijn om te zeggen dat je over je problemen heen moet stappen. Maar veel mensen ervaren psychische of sociale problemen en kunnen er niet makkelijk vanaf komen.

Waarom?
Omdat we begrijpen dat het moeilijk kan zijn voor iedereen om hulp te vragen en te accepteren. En hier willen we u graag bij helpen.

Waarom?
Omdat we begrijpen dat iedereen af en toe hulp nodig heeft en het mooi zou zijn als mensen die hulp kunnen vragen en krijgen.

Waarom?
Omdat we nooit moeten twijfelen of we de vraag waarom mogen stellen, aan anderen maar vooral aan onszelf.

Waarom?
Omdat we uit onze stress en spanning willen komen, we onszelf zo kunnen helpen. Bijvoorbeeld door het verder ontwikkelen van onze sociale zelfredzaamheid.

Waarom?
Omdat we allemaal wel eens in een situatie zitten, voor een korte tijd of voor een langere tijd, waarin we hulp nodig hebben.

Ik wil u die hulp bieden. Na decennia met mensen met onder andere autisme en andere psychische klachten gewerkt te hebben kan ik zonder twijfel zeggen dat ik een heleboel ervaring heb op gedaan om u te helpen. Door middel van advies, training of door u en uw familie te helpen met het maken van een vertaalslag tussen de gespannen geest en de beoogde duidelijkheid en rust.

>